06-25546490 / 0166-610403 info@hectormethode.nl

VOOR WIE

U kunt bij ons terecht voor:

K

Onopgeloste of aanhoudende (chronische) pijn

Bij langdurige (chronische) klachten valt vaak op dat bewegingen niet optimaal zijn. Spieren worden op een verkeerd moment of te vaak aangespannen, waardoor banden en gewrichten instabiel worden. Dit is dan vaak niet goed te zien op röntgenfoto’s en MRI’s.

K

Slaap problemen

Slapeloosheid ontstaat als er sprake is van te weinig slaap of wanneer de kwaliteit niet voldoende is. U herkent slapeloosheid aan moeite met inslapen, niet kunnen doorslapen en vroeg wakker worden.
K

Ziekte van Parkinson

De ziekte van Parkinson is een complexe ziekte, waarbij vaak problemen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Hector Methode is aangesloten bij Parkinsonnet en biedt zorg aan mensen met Parkinson.

K

Nek- en schouder klachten

Voor het ontstaan van nekpijn kunnen net als bij rugpijn vele oorzaken zijn. Soms ontstaat nekpijn door een ongeval, maar dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn.

Ook door verkeerd bewegen of langdurige overbelasting kunnen nekklachten ontstaan en kunnen deze ook blijven aanhouden.

K

(Aspecifieke) rugklachten

Bijna iedereen heeft er wel eens last van en het gaat vaak vanzelf weer over. Maar soms blijft de rugpijn aanwezig, komt hij steeds terug of wordt zelfs steeds erger. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen met bukken, slapen, tillen of staan. 

K

Spierspanningchecks

De spierspanningschecks worden gedaan door een Myofeedback apparaat.

Myofeedback is het meten van spierspanning door een EMG-biofeedback apparaat. Deze wordt door middel van elektroden plakkertjes op de toepasbare spier geplakt.

K

En meer...

De werkwijze van Hector Methode is ook van toepassing op klachten aan andere delen van het lichaam. Denk hierbij aan fybromialgie, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, ademhalingsproblemen of beperkingen bij sport.

Begin met chatten!
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je helpen?