06-25546490 / 0166-610403 info@hectormethode.nl

ERVARINGEN

Thom zoekt naar een oorzaak en gaat die behandelen. Dat vind ik een super sterk punt, want dat mis je vaak bij andere therapeuten.

Ik ben op advies van mijn huisarts naar Hector Oefentherapie gegaan, na een jaar fysiotherapie gedaan te hebben zonder resultaat.

Ik ging steeds minder doen, minder sporten en ging steeds meer mijn rust houden. Maar dat maakte de klachten juist alleen maar erger.

Thom gaat actief met je aan de slag door te kijken naar je dagindeling, je overtuigingen/belevingen over pijn en hoe en welke je spieren gebruikt.

Coraline Nootenboom

Student

Ik ben op eigen initiatief naar Hector Oefentherapie gegaan na 3 maanden rond te hebben gelopen aan pijn aan mijn elleboog, schouder en knie.

Voor mijn werk moet ik veel aan auto’s sleutelen, zwaar tillen en op mijn knieën zitten. Ik werd steeds minder mobiel en mijn klachten werden steeds heftiger.

Na 1 maand therapie gevolgd te hebben bij Thom merkte ik duidelijk verschil dat mijn schouder sterker was, mijn elleboog niet meer zeurde en mijn knieklachten nagenoeg verdwenen waren.

Thom zet je actief aan het werk door tijdens de behandeling ook thuis aan de slag te gaan.

Henry Elenbaas

Dit was mijn eerste ervaring met oefentherapie. Thom leert je vooral zelf aan de slag te gaan met je klachten.

Hij is bijzonder motiverend en inspirerend. Door zijn sympathieke aanpak voel je je snel bij hem op je gemak.

Ik heb er veel aan gehad voor nu en in de toekomst.

Prima behandeling!

Cobi Rijsdijk

Ik ben een half jaar lang naar de fysiotherapeut geweest zonder resultaat. Masseren, dry needling, het hielp allemaal niet.

Daarnaast heb ik nog andere therapieën geprobeerd, zonder resultaat. 

Ik had vooral veel last van vermoeidheidsklachten, veel spierkrampen en hoofdpijn. De reumatoloog had mij geadviseerd te gaan starten bij Hector Oefentherapie.

Ik had eerst mijn twijfel over Oefentherapie omdat andere therapieën ook niet hebben geholpen, maar na een aantal behandelingen merkte ik dat ik meer energie kreeg met minder pijn.

Thom je laat begrijpen wat je aan je klacht kan doen en hoe je het probleem zelf kan oplossen. Dit doet hij doormiddel van simpele voorbeelden en duidelijke uitleg.

Ik weet nu wat ik kan doen om mijn klachten te verminderen, ook na de therapie.

Erna

Via het ziekenhuis ben ik doorverwezen naar Thom vanwege aanhoudende enkelklachten door hypermobiliteit.

Ik heb MRI scans gehad, in het gips gezeten, verschillende braces gehad en 3 maanden fysiotherapie gehad maar ik bleef meerdere keren per dag door mijn enkel gaan.

Niks hielp tegen de klacht, totdat ik een maand bij Thom therapie gevolgd heb.

Thom kijkt meer naar geheel dus niet alleen naar het aansterken van mijn enkel, maar ook naar het sterker maken van mijn knie en heup, want dit zit natuurlijk met elkaar in verbinding. Hij neemt het totale plaatje mee en gaat gelijk met je aan de slag.

Ik ga niet meer door mijn enkel heen en heb geen pijn meer bij het lopen. Ik kan gelukkig weer zonder klachten werken en stage lopen.

Mensen die last hebben van hypermobiliteit zal ik aanraden ook de therapie te gaan volgen.

Joey Bouwens

WIL JIJ OOK VAN JE KLACHTEN AF?

Begin met chatten!
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je helpen?